TenS Hockey academy

 

Al onze activiteiten vinden plaats conform de op dat moment geldende normen van het RIVM en/of NOC-NSF

!!!LOCATIE GEZOCHT!!!

Op dit moment zijn wij opzoek naar een locatie om onze veldtrainingen te geven.


Heeft u of weet u er één voor ons laat het ons dan snel weten door een email te sturen aan tens@live.nl en wij nemen dan contact met u op.

 

TenS Hockey academy

 

Laat het talent groeien.

Samenwerking is het belangrijkste onderdeel van een teamsport. Het doet er niet toe wie het beste, snelste, hardste of grootste is. Bij teamsporten is het belangrijk dat je in dienst van elkaar speelt.

Want wie is er nu het belangrijkste, een Spits die scoort of de keeper die de bal stopt. Feit is dat de één niet goed kan functioneren zonder de ander.

In onze trainingen nemen wij de spelers mee langs de velden en proberen zo meer awareness te creëren het beter samenwerken van het team met als uitgangspunt de teamtaken en functies die gelden voor de hele groep.

We geven training, lezingen en organiseren evenementen om jou te helpen, wat je bezit is altijd het vertrekpunt naar een betere versie is ons uitgangspunt.

Ben je een individuele sporter en heb je jezelf een doel gesteld? Wij werken net zo hard met jou mee en helpen jou dat doel te bereiken.. Hiervoor zorgen we dat je een reëel doelstelling en een goede mindset hebt zodat jij optimaal kan werken aan jou prestatie.

 

 

vragen of locatie aanbieden
Stuur dan een email naar TenS@live.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb