Move 2 improve

Move 2 improve  is een bewegings programma waarbij we door de verbetering van de conditie en corestability inzetten op de  therapeutische werking van bewegen. Met het Move 2 improve programma bouw je rustig op en is er veel aandacht voor bewegen en je lichaamshouding. Zo leer je beter luisteren naar je lichaam en je grenzen. Dit betekent dat je ook kan kiezen voor een (snel) wandeltempo of voor een andere duursport. Juist het loslaten van het moeten halen van een bepaalde snelheid of afstand wordt gezien als onderdeel van Move 2 improve.  

De effecten die je gedurende de training van Move 2 improve zal ervaren zijn dat je fysiek en mentaal sterker gaat voelen. Ook zal je, je meer ontspannen voelen wat je stresslevel zal verlagen. Bewegen in het Move 2 improve programma helpt om je conditie te verbeteren en stress te verlagen. Met het behalen van de gestelde doelen die we samen stellen zul je ook merken dat je positiever bent en daardoor zal het vertrouwen zal stijgen. Onderzoek heeft aangetoond dat bewegen wanneer het op juiste wijze begeleid wordt, somberheid, depressieve gevoelens en spannings- en angstklachten doet verminderen.

 

Voor wie?

Move 2 improve is geschikt voor iedereen, ongeacht je conditie of (hard)loopervaring. Je hoeft eigenlijk ervaring te hebben, We starten met het trainen binnen jou vermogen en zullen dan steeds een stukje verder buiten je comfortzone gaan, zo zal je altijd verbeteren  binnen jouw mogelijkheden.
Move 2 improve traingen kunnen je helpen om beperkingen als, stress, piekeren, faalangst, soberheid en vermoeidheid te verminderen Wanneer je minder beperkingen in je functioneren ervaart kan dit programma effectief zijn  in het leren herkennen van en handelen naar je fysieke grenzen.
Het leert je handelen naar de reactie van je lichaam en je leren dit beter te verwerken zodat je minder in je hoofd hebt en fysiek en mentaal sterker blijft.

 

Voor aanvang van de training hebben we een individueel kennismakingsgesprek waarin we stilstaan bij jouw wensen, bepalen je doelstelling en je uitgangspositie op basis van jou bewegingsmogelijkheden/conditie. 
De training duurt tien weken met wekelijks een sessie van ongeveer een uur en zal plaatsvinden in groepsverband van Max 4 personen of individueel. Elke week zullen we proberen een stap dichter bij jouw doel te komen. 

Daarnaast doen we een aantal oefeningen die wenselijk zijn om één tot twee keer per week thuis te oefenen. De training wordt gegeven door een ervaren trainer.
Let op: Misschien lijkt het soms dat dit een therapie betreft maar Move 2 improve een training en géén psychologische behandeling maar een hulp programma om jou beter in je vel te laten zitten.

 

Mogelijke doelen die je kan bereiken:
- Toename algehele belastbaarheid
- Herkennen van en handelen naar fysieke grenzen
- Vergroten vertrouwen in eigen lichaam en mogelijkheden
-  Reguleren van spanning en verminderen van stress en angst

-Verbeteren (kwaliteit van) slaap

- Verbeteren stemming

- Verbeteren van vermoeidheidsklachten

- Ontwikkelen en vasthouden van een gezond en duurzaam beweegpatroon

 

Groepsgrootte en kosten

Wanneer je bij Move 2 improve start, zit je altijd in een kleine groep.
De groep van maximaal vier deelnemers blijft tijdens de tien weken bij elkaar.
Het is een groepstraining (let op: geen therapie), waarbinnen ruimte is voor jouw individuele proces.

De kosten bedragen €125,- per persoon inclusief BTW. U krijgt voor dit bedrag een factuur van TenS Sport management.

 

Duur van de Training

De training duurt acht weken met wekelijks een sessie van een uur

  • Basistraining: 10 x 1 uur
  • Thuis oefenen: 1 a 2 uur per week

Investering

De kosten bedragen € 125,- per persoon inclusief BTW. U krijgt voor dit bedrag een factuur van TenS sportmanagement
Wenst u privétraining rekenen wij een toeslag van 50 euro. Wij verzoeken u dit dan kenbaar te maken in de vrije tekst bij bericht.

Aanvullende informatie

Kleding

Sportkleding en hardloopschoenen

Fysieke belasting

Mensen met lichamelijke beperkingen kunnen meestal zonder problemen mee doen.
Overleg hierover even met de trainer.

Lokatie

TenS sport Maassluis
VDL Maassluis
Sportlaan  1
Maassluis

Startdata


Let op! Niet alle combinaties zijn mogelijk en voor alle cursussen geldt vol = vol. 

INSCHRIJVEN


 

Voor iedere deelnemer aan deze cursus hebben wij een fitnessrol en matje zodat je na je training thuis nog even door kan gaan met het werken aan je core of herstel.

 

een doel zonder plan is alleen een wens Wij zijn jou support Laat deze wens uitkomen en schrijf je in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb